CognomsSi ets aquí és perquè has decidit consultar quins són els 300 cognoms més habituals a . Segurament alguna vegada has escoltat algun dels cognoms però és possible que en aquesta llista et sorprengui veure cognoms que no sabies que eren tan comuns en un país com . En aquesta llista tenim informació estadística totalment actualitzada sobre els cognoms que més abunden entre els , de manera que si el que cerques és saber si el teu cognom destacaria a , ja t'advertim que si no es troba en aquesta llista, sí, el teu cognom seria una cosa poc comuna en terres dels . No obstant això, si el teu cognom apareix entre aquests 300 cognoms, ens temem que hauràs de destacar per altres qualitats, ja que resultaràs bastant corrent pel que fa a cognom per als

Els cognoms més comuns

Coneixies tots aquests Cognoms de ?

Si et fixes, al costat de cada cognom d'aquesta llista podràs trobar un número. Aquest número és el nombre de persones que porten aquest cognom a . Per descomptat és el número oficial aportat segons les últimes estadístiques fetes a , i tenen en compte no a , sinó a les persones que viuen actualment al país. De manera que és possible que trobis a algun cognom que sàpigues perfectament que no és un dels cognoms , això et pot ajudar a fer-te una idea de la quantitat de persones d'un mateix país del qual és originari aquest cognom que han emigrat a i que s'han establert a viure allí.

Tenir informació sobre els cognoms ens ajuda a tenir informació sobre la nostra història, però també sobre la història dels diferents països. Conèixer quins són els cognoms que més abunden a és aquests moments ens ajuda a fer una foto fixa de la realitat actual del país. D'aquesta manera, i creuant aquestes dades que tenim sobre els Cognoms de actuals amb els Cognoms de més abundants fa cent o dos-cents anys, podríem fer-nos una idea de com ha canviat la societat d'un pais com i el nivell d'impacte que pugui haver tingut la migració en un país com .

D'igual manera, és interessant tractar de descobrir quines són les dades actuals dels cognoms més utilitzats als països veïns a , i si tenen algun cognom en comú o si, per contra, les coincidències són mínimes o inexistents. D'aquesta manera podem endevinar el tipus de relacions que té amb els seus països veïns, i si hi ha hagut mobilitat entre els països o no. Com pots comprovar, unes simples dades estadístiques sobre Cognoms de poden aportar molta més informació de la que pugui semblar a simple vista.

T'ha sorprès algun d'aquests cognoms ?

Què opines? Has vist ja en aquesta llista de 300 Cognoms de algun que t'hagi cridat especialment l'atenció? Has trobat a faltar algun cognom que pensaves que era molt comú a , i que no obstant això, ha resultat no estar en la llista? Segurament si continues investigant en pàgines d'altres països puguis trobar aquest cognom que pensaves que era un dels cognoms i que resulta que és més comú en un altre país que no és . A vegades les dades ens sorprenen, però això és el que ens anima a voler saber més sobre cognoms i sobre els motius que que els 300 Cognoms de més comuns siguin els que et presentem en aquesta llista, i no uns altres. T'animem a continuar investigant.