Cognom ángelSaber més respecte al cognom ángel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ángel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ángel.

El cognom ángel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ángel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ángel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ángel

Veure mapa del cognom ángel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ángel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ángel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ángel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ángel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ángel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ángel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ángel del món

 1. Espanya Espanya (107)
 2. Mèxic Mèxic (76)
 3. Colòmbia Colòmbia (73)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Estats Units Estats Units (5)
 6. Perú Perú (4)
 7. França França (3)
 8. Guatemala Guatemala (3)
 9. Panamà Panamà (3)
 10. El Salvador El Salvador (3)
 11. Veneçuela Veneçuela (3)
 12. Nicaragua Nicaragua (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. Brasil Brasil (1)
 16. Xile Xile (1)
 17. Costa Rica Costa Rica (1)
 18. Anglaterra Anglaterra (1)
 19. Itàlia Itàlia (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ángel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ángel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ángel és un cognom més freqüent, i en quins països ángel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ángel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ángel. Això es deu a que moltes vegades el cognom ángel ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ángel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ángel, com podem comprovar.

 1. ängel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. ángeles
 5. Aingel
 6. Ancel
 7. Angela
 8. Angele
 9. Angeli
 10. Angell
 11. Angeln
 12. Angelo
 13. Angels
 14. Angely
 15. Anghel
 16. Ansel
 17. Angelu
 18. Anxel
 19. Anguel
 20. Angal
 21. Angol
 22. Anjel
 23. Angiel
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello