Cognom árvaSaber més respecte al cognom árva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom árva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom árva.

El cognom árva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de árva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom árva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom árva

Veure mapa del cognom árva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de árva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom árva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els árva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom árva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom árva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si árva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més árva del món

 1. Hongria Hongria (2120)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (53)
 3. República Txeca República Txeca (9)
 4. Romania Romania (5)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de árva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom árva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals árva és un cognom més freqüent, i en quins països árva és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom árva ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom árva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom árva que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom árva pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom árva, com podem comprovar.

 1. árvai
 2. Arva
 3. Arba
 4. Arfa
 5. Arpa
 6. Arvai
 7. Arvay
 8. Arvia
 9. árabe
 10. Aarab
 11. Aarif
 12. Arab
 13. Arafa
 14. Arapa
 15. Arave
 16. Aravi
 17. Arb
 18. Arbai
 19. Arbe
 20. Arbea
 21. Arbi
 22. Arbia
 23. Arbo
 24. Areba
 25. Aref
 26. Arfe
 27. Arff
 28. Arib
 29. Ariba
 30. Arif
 31. Arifa
 32. Arive
 33. Arp
 34. Arpe
 35. Arpi
 36. Arpo
 37. Arrave
 38. Arreba
 39. Arriba
 40. Arripa