Cognom árvaiSaber més respecte al cognom árvai és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom árvai sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom árvai.

El cognom árvai en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de árvai, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom árvai és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom árvai

Veure mapa del cognom árvai

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de árvai en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom árvai, per a aconseguir així la informació precisa de tots els árvai que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom árvai, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom árvai. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si árvai és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més árvai del món

 1. Hongria Hongria (5407)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (186)
 3. República Txeca República Txeca (6)
 4. Anglaterra Anglaterra (2)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Brasil Brasil (1)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Israel Israel (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de árvai en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom árvai poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals árvai és un cognom més freqüent, i en quins països árvai és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom árvai ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a árvai. Això es deu a que moltes vegades el cognom árvai ha anat patint mutacions.

 1. árva
 2. Arvai
 3. Arbai
 4. Arva
 5. Arvay
 6. árabe
 7. Aarab
 8. Arab
 9. Arabi
 10. Araib
 11. Arapi
 12. Aravi
 13. Arba
 14. Arbi
 15. Arfa
 16. Aribi
 17. Arifi
 18. Arpa
 19. Arpaia
 20. Arpi
 21. Arribi
 22. Arrivi
 23. Arrobi
 24. Arrufi
 25. Arvayo
 26. Arvey
 27. Arvia
 28. Arvie
 29. Arpaio
 30. Arufi
 31. Arap
 32. Arebi
 33. Arefi
 34. Arfi
 35. Araabi
 36. Arrifai
 37. Arhab
 38. Araab
 39. Arrab
 40. Araf