Cognom áskelssonSaber més respecte al cognom áskelsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom áskelsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom áskelsson.

El cognom áskelsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de áskelsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom áskelsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom áskelsson

Veure mapa del cognom áskelsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de áskelsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom áskelsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els áskelsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom áskelsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom áskelsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si áskelsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més áskelsson del món

 1. Islàndia Islàndia (38)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de áskelsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom áskelsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals áskelsson és un cognom més freqüent, i en quins països áskelsson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom áskelsson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom áskelsson fa que puguem trobar molts cognoms similars a áskelsson.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom áskelsson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom áskelsson, com podem comprovar.

 1. Askelson
 2. áslaksson
 3. Akselsson
 4. Ackelson
 5. Axelsson
 6. Asleson
 7. Axelson
 8. Akselsen
 9. Ackels
 10. Aslakson
 11. Aslesen
 12. Assells
 13. Axelsen
 14. Aceles
 15. Ackles
 16. Agelastos
 17. Ageles
 18. Akles
 19. Ascolese
 20. Aselage
 21. Aslaksen
 22. Asolas
 23. Ausloos
 24. Axelos
 25. Aisles
 26. Assalis
 27. Aslikan
 28. Achuelos
 29. Aggelos
 30. Akylas
 31. Aggelis
 32. Asals
 33. Azuelos
 34. Ajuelos
 35. Achilles
 36. Acles
 37. Agles
 38. Agualsaca
 39. Aguilas
 40. Aguiles