Cognom ástþórsdóttirSaber més respecte al cognom ástþórsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ástþórsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ástþórsdóttir.

El cognom ástþórsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ástþórsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ástþórsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ástþórsdóttir

Veure mapa del cognom ástþórsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ástþórsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ástþórsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ástþórsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ástþórsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ástþórsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ástþórsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ástþórsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (38)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ástþórsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ástþórsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ástþórsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ástþórsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ástþórsdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ástþórsdóttir ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ástþórsdóttir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ástþórsdóttir que tenen un origen i un significat diferents.

 1. ástvaldsdóttir
 2. ástþórsson
 3. ástvaldsson
 4. Astaburuaga
 5. Astbury
 6. Astibia
 7. Astivia
 8. Astobi
 9. Astobieta
 10. Asttaf
 11. Astobitza
 12. Astawabi
 13. Asadpour
 14. Akatapuria
 15. Astefanei
 16. Astebro
 17. Astupenas
 18. Asadov
 19. Asadova
 20. Astable
 21. Astapova
 22. Astobiza
 23. Astoviza
 24. Aztibia
 25. Asdfg
 26. Asdf
 27. Astifan
 28. Astop
 29. Astapenko
 30. Astaphan
 31. Astvacatryan
 32. Astapovich
 33. Astahova
 34. Astaph
 35. Astapkov
 36. Asadobay
 37. Agatep
 38. Agdeppa
 39. Azdoufal
 40. Aziadapou