Cognom ástvaldssonSaber més respecte al cognom ástvaldsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ástvaldsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ástvaldsson.

El cognom ástvaldsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ástvaldsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ástvaldsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ástvaldsson

Veure mapa del cognom ástvaldsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ástvaldsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ástvaldsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ástvaldsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ástvaldsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ástvaldsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ástvaldsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ástvaldsson del món

 1. Islàndia Islàndia (86)
 2. Suècia Suècia (2)
 3. Dinamarca Dinamarca (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ástvaldsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ástvaldsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ástvaldsson és un cognom més freqüent, i en quins països ástvaldsson és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ástvaldsson. Això es deu a que moltes vegades el cognom ástvaldsson ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ástvaldsson fa que puguem trobar molts cognoms similars a ástvaldsson.

No tots els cognoms similars al cognom ástvaldsson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ástvaldsson que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom ástvaldsson o algun dels cognoms similars a ástvaldsson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ástvaldsson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ástvaldsson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. ástþórsson
 2. ástvaldsdóttir
 3. Asadov
 4. Astapenko
 5. Astaphan
 6. Astvacatryan
 7. Astapkov
 8. Asadova
 9. Astable
 10. Astapova
 11. Asttaf
 12. Astifan
 13. Astop
 14. Aziadapou
 15. Astawabi
 16. Azadov
 17. Asadpour
 18. Astapovich
 19. Astahova
 20. Astaph
 21. Asadobay
 22. Astebro
 23. Astupenas
 24. Agdeppa
 25. Astaburuaga
 26. Astbury
 27. Astibia
 28. Astivia
 29. Astobi
 30. Astobieta
 31. Astobiza
 32. Astoviza
 33. Asdfg
 34. Astobitza
 35. Asdf
 36. Azadova
 37. Activille
 38. Akatapuria
 39. Astefanei
 40. Agdeve