Cognom åhlénSaber més respecte al cognom åhlén és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åhlén sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åhlén.

El cognom åhlén en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åhlén, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åhlén és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åhlén

Veure mapa del cognom åhlén

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åhlén en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åhlén, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åhlén que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åhlén, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åhlén. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åhlén és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åhlén del món

 1. Suècia Suècia (872)
 2. Noruega Noruega (3)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 5. Austràlia Austràlia (1)
 6. Dinamarca Dinamarca (1)
 7. Finlàndia Finlàndia (1)
 8. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åhlén en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åhlén poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åhlén és un cognom més freqüent, i en quins països åhlén és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åhlén ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom åhlén o algun dels cognoms similars a åhlén no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom åhlén a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom åhlén diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahlen
 2. Ahlin
 3. Além
 4. Ayllón
 5. Ahlem
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Aillon
 9. Ailon
 10. Alain
 11. Alan
 12. Alen
 13. Aleyn
 14. Alien
 15. Alin
 16. Allain
 17. Allan
 18. Allen
 19. Alleon
 20. Alleyn
 21. Allin
 22. Allion
 23. Allon
 24. Alluin
 25. Allyn
 26. Alon
 27. Alun
 28. Alwan
 29. Alwin
 30. Alwyn
 31. Alyan
 32. Alyn
 33. Aulan
 34. Aullon
 35. Aylin
 36. Ayllon
 37. Aylon
 38. Aylwin
 39. Aullan
 40. Aileen