Cognom åhmanSaber més respecte al cognom åhman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åhman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åhman.

El cognom åhman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åhman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åhman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åhman

Veure mapa del cognom åhman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åhman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åhman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åhman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åhman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åhman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åhman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åhman del món

 1. Suècia Suècia (1464)
 2. Finlàndia Finlàndia (324)
 3. Noruega Noruega (8)
 4. Dinamarca Dinamarca (2)
 5. Anglaterra Anglaterra (2)
 6. Bèlgica Bèlgica (1)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Estònia Estònia (1)
 9. Hong Kong Hong Kong (1)
 10. Irlanda Irlanda (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åhman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åhman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åhman és un cognom més freqüent, i en quins països åhman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åhman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom åhman tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åhman que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom åhman pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom åhman, com podem comprovar.

 1. åman
 2. Ahmann
 3. Ahmian
 4. Aiman
 5. Aman
 6. Amman
 7. Auman
 8. Ayman
 9. A man
 10. Ahmane
 11. Ahiman
 12. Aanan
 13. Ahnen
 14. Ahnin
 15. Aimon
 16. Amain
 17. Amama
 18. Amane
 19. Amani
 20. Amann
 21. Amano
 22. Amen
 23. Amian
 24. Amin
 25. Ammann
 26. Ammen
 27. Ammon
 28. Amon
 29. Amyn
 30. Anama
 31. Anan
 32. Anema
 33. Anima
 34. Annan
 35. Anyan
 36. Aumann
 37. Aumen
 38. Aymon
 39. Aynan
 40. Aimin