Cognom AaabaSaber més respecte al cognom Aaaba és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaaba sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaaba.

El cognom Aaaba en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaaba, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaaba és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaaba

Veure mapa del cognom Aaaba

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaaba en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaaba, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaaba que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaaba, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaaba. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaaba és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaaba del món

 1. Filipines Filipines (29)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaaba en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaaba poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaaba és un cognom més freqüent, i en quins països Aaaba és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaaba fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaaba.

No tots els cognoms similars al cognom Aaaba tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaaba que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaaba pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaaba, com podem comprovar.

 1. Ayaba
 2. Aaba
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Aba
 6. Abaya
 7. Abba
 8. Auba
 9. Ayuba
 10. Aabe
 11. Aabb
 12. Ahba
 13. Aava
 14. Ahab
 15. Aiba
 16. Aabi
 17. Aoba
 18. Apawa
 19. Aabou
 20. Ab
 21. Abao
 22. Abawi
 23. Abay
 24. Abaye
 25. Abayo
 26. Abb
 27. Abbe
 28. Abbo
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abeya
 33. Abi
 34. Abia
 35. Abo
 36. Aboa
 37. Abu
 38. Aby
 39. Aebi
 40. Aeby