Cognom AabanSaber més respecte al cognom Aaban és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaban sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaban.

El cognom Aaban en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaban, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaban és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaban

Veure mapa del cognom Aaban

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaban en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaban, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaban que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaban, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaban. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaban és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaban del món

 1. Pakistan Pakistan (13)
 2. Índia Índia (10)
 3. Iran Iran (9)
 4. Nigèria Nigèria (2)
 5. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 6. Malàisia Malàisia (1)
 7. Filipines Filipines (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaban en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaban poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaban és un cognom més freqüent, i en quins països Aaban és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Aban
 2. Abban
 3. Auban
 4. Abani
 5. Abano
 6. Abben
 7. Abbon
 8. Aben
 9. Abian
 10. Abin
 11. Abon
 12. Abuan
 13. Afan
 14. Aubain
 15. Aubani
 16. Aubin
 17. Aubon
 18. Avan
 19. Avian
 20. Ayapan
 21. Abana
 22. Aifan
 23. Affan
 24. Afyan
 25. Aiben
 26. Abbane
 27. Abn
 28. Apan
 29. Ahbam
 30. Abane
 31. Abbaino
 32. Abbama
 33. Abbene
 34. Abboni
 35. Abene
 36. Abino
 37. Abion
 38. Abma
 39. Aboin
 40. Abona