Cognom AabbSaber més respecte al cognom Aabb és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabb sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabb.

El cognom Aabb en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabb, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabb és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabb

Veure mapa del cognom Aabb

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabb en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabb, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabb que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabb, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabb. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabb és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabb del món

 1. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabb en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabb poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabb és un cognom més freqüent, i en quins països Aabb és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabb. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabb ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabb fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabb.

Discernir si va ser abans el cognom Aabb o algun dels cognoms similars a Aabb no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aabb a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aabb diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abb
 4. Aabe
 5. Aaba
 6. Aabi
 7. Aabou
 8. Ab
 9. Aba
 10. Abba
 11. Abbe
 12. Abbo
 13. Abby
 14. Abe
 15. Abi
 16. Abo
 17. Abu
 18. Aby
 19. Aebi
 20. Aeby
 21. Auba
 22. Aube
 23. Aubi
 24. Aubo
 25. Auby
 26. Ayub
 27. Ayaba
 28. Aiub
 29. Ayob
 30. Aaaba
 31. Ahba
 32. Aava
 33. Aav
 34. Aaf
 35. Ahab
 36. Aiba
 37. Aybi
 38. Aibu
 39. Aap
 40. Aoba