Cognom AabySaber més respecte al cognom Aaby és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaby sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaby.

El cognom Aaby en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaby, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaby és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaby

Veure mapa del cognom Aaby

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaby en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaby, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaby que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaby, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaby. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaby és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaby del món

 1. Dinamarca Dinamarca (409)
 2. Estats Units Estats Units (351)
 3. Noruega Noruega (296)
 4. Territori palestí Territori palestí (54)
 5. Xile Xile (38)
 6. Suècia Suècia (10)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 8. Argentina Argentina (9)
 9. França França (9)
 10. Índia Índia (5)
 11. Anglaterra Anglaterra (3)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. Xina Xina (1)
 15. Iraq Iraq (1)
 16. Mauritània Mauritània (1)
 17. Senegal Senegal (1)
 18. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaby en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaby poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaby és un cognom més freqüent, i en quins països Aaby és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaby fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaby.

Discernir si va ser abans el cognom Aaby o algun dels cognoms similars a Aaby no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaby a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaby diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aab
 2. Abby
 3. Aby
 4. Aeby
 5. Auby
 6. Aabe
 7. Aaba
 8. Aabb
 9. Aabi
 10. Aabou
 11. Ab
 12. Aba
 13. Abay
 14. Abb
 15. Abba
 16. Abbe
 17. Abbey
 18. Abbo
 19. Abe
 20. Abey
 21. Abi
 22. Abo
 23. Aboy
 24. Abu
 25. Abuy
 26. Abye
 27. Aebi
 28. Auba
 29. Aube
 30. Aubi
 31. Aubo
 32. Avey
 33. Avy
 34. Ayaba
 35. Aaaba
 36. Ahba
 37. Aava
 38. Aav
 39. Aaf
 40. Ahab