Cognom AadlandSaber més respecte al cognom Aadland és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aadland sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aadland.

El cognom Aadland en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aadland, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aadland és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aadland

Veure mapa del cognom Aadland

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aadland en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aadland, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aadland que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aadland, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aadland. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aadland és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aadland del món

 1. Noruega Noruega (539)
 2. Estats Units Estats Units (488)
 3. Canadà Canadà (45)
 4. Suècia Suècia (29)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 6. Brasil Brasil (1)
 7. Dinamarca Dinamarca (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aadland en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aadland poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aadland és un cognom més freqüent, i en quins països Aadland és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aadland. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aadland ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aadland pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aadland, com podem comprovar.

 1. Adlani
 2. Adlan
 3. Adlam
 4. Adlmann
 5. Adlyn
 6. Atilano
 7. Atilana
 8. Adlung
 9. Addleman
 10. Adelen
 11. Adeling
 12. Adelman
 13. Adelmann
 14. Adelmund
 15. Adlawan
 16. Adleman
 17. Atalin
 18. Athlone
 19. Audlem
 20. Adelina
 21. Adeline
 22. Adelino
 23. Adlouni
 24. Adelin
 25. Audelino
 26. Autalan
 27. Adilina
 28. Adelinda
 29. Adlien
 30. Atalanta
 31. Atlante
 32. Adlem
 33. Atling
 34. Adelantado
 35. Adillon
 36. Athalin
 37. Attlmayr
 38. Attolini
 39. Attolino
 40. Adelmo