Cognom AaenSaber més respecte al cognom Aaen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaen.

El cognom Aaen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaen

Veure mapa del cognom Aaen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaen del món

 1. Dinamarca Dinamarca (678)
 2. Noruega Noruega (181)
 3. Estats Units Estats Units (58)
 4. Escòcia Escòcia (10)
 5. Suècia Suècia (9)
 6. Canadà Canadà (6)
 7. Tailàndia Tailàndia (5)
 8. Finlàndia Finlàndia (4)
 9. Anglaterra Anglaterra (4)
 10. Brasil Brasil (3)
 11. Alemanya Alemanya (3)
 12. Afganistan Afganistan (1)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Xina Xina (1)
 15. Illes Fèroe Illes Fèroe (1)
 16. França França (1)
 17. Índia Índia (1)
 18. Iran Iran (1)
 19. Malàisia Malàisia (1)
 20. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaen és un cognom més freqüent, i en quins països Aaen és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aaen tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaen que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaen, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aaen o algun dels cognoms similars a Aaen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Auen
 2. Ayen
 3. Aanei
 4. Aem
 5. Ahem
 6. Ahin
 7. Ahn
 8. Ahon
 9. Ahun
 10. Ain
 11. Ameh
 12. Amey
 13. An
 14. Anae
 15. Ane
 16. Anea
 17. Anei
 18. Aneu
 19. Aney
 20. Ann
 21. Aon
 22. Aoun
 23. Aun
 24. Awan
 25. Ayan
 26. Ayeni
 27. Ayon
 28. Ame
 29. Ayena
 30. Awene
 31. Aam
 32. Aneo
 33. Aiin
 34. Awin
 35. Ahaim
 36. Aham
 37. Ahayan
 38. Aheim
 39. Ahina
 40. Ahne