Cognom AagesenSaber més respecte al cognom Aagesen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aagesen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aagesen.

El cognom Aagesen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aagesen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aagesen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aagesen

Veure mapa del cognom Aagesen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aagesen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aagesen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aagesen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aagesen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aagesen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aagesen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aagesen del món

 1. Dinamarca Dinamarca (786)
 2. Estats Units Estats Units (298)
 3. Noruega Noruega (276)
 4. Brasil Brasil (45)
 5. Escòcia Escòcia (22)
 6. Suècia Suècia (19)
 7. Anglaterra Anglaterra (15)
 8. Nova Zelanda Nova Zelanda (13)
 9. Austràlia Austràlia (10)
 10. Canadà Canadà (6)
 11. Espanya Espanya (3)
 12. Argentina Argentina (2)
 13. França França (2)
 14. Xile Xile (1)
 15. Indonèsia Indonèsia (1)
 16. Països Baixos Països Baixos (1)
 17. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aagesen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aagesen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aagesen és un cognom més freqüent, i en quins països Aagesen és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aagesen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aagesen, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aagesen o algun dels cognoms similars a Aagesen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aagesen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aagesen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Acheson
 2. Aggison
 3. Akeson
 4. Agosin
 5. Akueson
 6. Agusin
 7. Ackison
 8. Agasino
 9. Agasson
 10. Akesson
 11. Aswegan
 12. Asekun
 13. Agacan
 14. Ajaguin
 15. Accusani
 16. Agacino
 17. Agyekum
 18. Ashjian
 19. Ashkin
 20. Asokan
 21. Azizian
 22. Azizyan
 23. Azucena
 24. Azuzena
 25. Assassin
 26. Acosano
 27. Asashin
 28. Aga khan
 29. åkesson
 30. Aghasyan
 31. Ajuchan
 32. Asekenye
 33. Aghajan
 34. Aghekyan
 35. ákason
 36. ægisson
 37. Agogenang
 38. Akacan
 39. Achiquen
 40. Assisini