Cognom AakjærSaber més respecte al cognom Aakjær és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakjær sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakjær.

El cognom Aakjær en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakjær, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakjær és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakjær

Veure mapa del cognom Aakjær

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakjær en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakjær, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakjær que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakjær, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakjær. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakjær és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakjær del món

 1. Dinamarca Dinamarca (356)
 2. Illes Fèroe Illes Fèroe (4)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakjær en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakjær poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakjær és un cognom més freqüent, i en quins països Aakjær és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aakjær ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakjær. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakjær ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakjær pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakjær, com podem comprovar.

 1. Aaker
 2. Akgür
 3. Aakre
 4. Acker
 5. Aikar
 6. Ajhir
 7. Akar
 8. Akchar
 9. Aker
 10. Akkar
 11. Akour
 12. Askar
 13. Asker
 14. Askour
 15. Auker
 16. Akiour
 17. Aasir
 18. Akier
 19. Ajjar
 20. Ajar
 21. Ajour
 22. Akor
 23. Akhir
 24. Ajer
 25. Ajhar
 26. Akir
 27. Ajir
 28. Askeur
 29. Akker
 30. Acar
 31. Acer
 32. Achar
 33. Acher
 34. Achir
 35. Achor
 36. Achour
 37. Aciar
 38. Acier
 39. Acor
 40. Acr