Cognom AaldersSaber més respecte al cognom Aalders és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalders sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalders.

El cognom Aalders en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalders, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalders és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalders

Veure mapa del cognom Aalders

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalders en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalders, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalders que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalders, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalders. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalders és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalders del món

 1. Països Baixos Països Baixos (2400)
 2. Canadà Canadà (221)
 3. Estats Units Estats Units (127)
 4. Austràlia Austràlia (59)
 5. Alemanya Alemanya (54)
 6. Anglaterra Anglaterra (18)
 7. Nova Zelanda Nova Zelanda (14)
 8. Bèlgica Bèlgica (12)
 9. Tailàndia Tailàndia (12)
 10. Suïssa Suïssa (8)
 11. Dinamarca Dinamarca (8)
 12. Suècia Suècia (4)
 13. Noruega Noruega (3)
 14. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 15. Hongria Hongria (2)
 16. República Txeca República Txeca (1)
 17. Espanya Espanya (1)
 18. França França (1)
 19. Escòcia Escòcia (1)
 20. Croàcia Croàcia (1)
 21. Japó Japó (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalders en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalders poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalders és un cognom més freqüent, i en quins països Aalders és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aalders. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aalders ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aalders tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aalders que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aalders pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aalders, com podem comprovar.

 1. Alders
 2. Alder
 3. Allder
 4. Alters
 5. Aulder
 6. Aldera
 7. Aalderink
 8. Aladern
 9. Aldar
 10. Aldart
 11. Alderby
 12. Aldersey
 13. Alderson
 14. Aldir
 15. Aldora
 16. Aldorf
 17. Aldura
 18. Alter
 19. Altera
 20. Altere
 21. Alteri
 22. Altero
 23. Aladero
 24. Aldari
 25. Aldara
 26. Al deri
 27. Aldor
 28. Aldaro
 29. Aldear
 30. Aldersea
 31. Aladro
 32. Alatra
 33. Alatri
 34. Aldaret
 35. Aldaria
 36. Aldarias
 37. Aldariz
 38. Alderete
 39. Alderfer
 40. Alderink