Cognom AaltjeSaber més respecte al cognom Aaltje és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaltje sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaltje.

El cognom Aaltje en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaltje, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaltje és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaltje

Veure mapa del cognom Aaltje

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaltje en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaltje, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaltje que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaltje, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaltje. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaltje és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaltje del món

 1. Bèlgica Bèlgica (8)
 2. Canadà Canadà (1)
 3. Indonèsia Indonèsia (1)
 4. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaltje en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaltje poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaltje és un cognom més freqüent, i en quins països Aaltje és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaltje ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Aaltje o algun dels cognoms similars a Aaltje no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaltje a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaltje diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Altze
 2. Ailts
 3. Aldjo
 4. Altes
 5. Altez
 6. Altic
 7. Altice
 8. Altig
 9. Altis
 10. Altus
 11. Aultz
 12. Altxu
 13. Altuz
 14. Altug
 15. Altos
 16. Altese
 17. Aeilts
 18. Aladejo
 19. Aldag
 20. Aldas
 21. Aldaz
 22. Aldis
 23. Aldus
 24. Alitz
 25. Altasa
 26. Altesa
 27. Alteza
 28. Altick
 29. Altiga
 30. Altigo
 31. Altisen
 32. Altizer
 33. Altuza
 34. Altwegg
 35. Altwies
 36. Alutiz
 37. Aulds
 38. Altzate
 39. Aletxa
 40. Aladji