Cognom AameenSaber més respecte al cognom Aameen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aameen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aameen.

El cognom Aameen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aameen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aameen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aameen

Veure mapa del cognom Aameen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aameen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aameen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aameen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aameen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aameen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aameen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aameen del món

 1. Pakistan Pakistan (33773)
 2. Índia Índia (58)
 3. Tailàndia Tailàndia (2)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Grècia Grècia (1)
 6. Maldives Maldives (1)
 7. Malawi Malawi (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aameen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aameen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aameen és un cognom més freqüent, i en quins països Aameen és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aameen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aameen ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aameen fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aameen.

No tots els cognoms similars al cognom Aameen tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aameen que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aameen o algun dels cognoms similars a Aameen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aameen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aameen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ameen
 2. Amen
 3. Ammen
 4. Aumen
 5. Aymen
 6. Aimen
 7. Aamoun
 8. Ameena
 9. Aamimi
 10. Aanan
 11. Ahmann
 12. Ahmian
 13. Ahnen
 14. Ahonen
 15. Aiman
 16. Aimon
 17. Amain
 18. Aman
 19. Amann
 20. Amian
 21. Amin
 22. Amion
 23. Amman
 24. Ammann
 25. Ammon
 26. Amon
 27. Amyn
 28. Anien
 29. Annen
 30. Auman
 31. Aumann
 32. Ayman
 33. Aymon
 34. Aimin
 35. Amena
 36. Amoon
 37. Aamoum
 38. Ammoun
 39. Ameni
 40. Amoin