Cognom AamotSaber més respecte al cognom Aamot és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamot sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamot.

El cognom Aamot en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamot, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamot és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamot

Veure mapa del cognom Aamot

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamot en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamot, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamot que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamot, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamot. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamot és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamot del món

 1. Estats Units Estats Units (463)
 2. Noruega Noruega (363)
 3. Austràlia Austràlia (21)
 4. Canadà Canadà (19)
 5. Suècia Suècia (15)
 6. Dinamarca Dinamarca (6)
 7. Alemanya Alemanya (4)
 8. Suïssa Suïssa (1)
 9. Xina Xina (1)
 10. República Dominicana República Dominicana (1)
 11. França França (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamot en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamot poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamot és un cognom més freqüent, i en quins països Aamot és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aamot ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aamot. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aamot ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aamot fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aamot.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aamot pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aamot, com podem comprovar.

 1. Aamodt
 2. Aamoth
 3. Aamod
 4. Ahmat
 5. Ahmet
 6. Amat
 7. Amet
 8. Amiot
 9. Amit
 10. Amoth
 11. Amott
 12. Amyot
 13. Aymat
 14. Awamat
 15. Amoit
 16. Aimoto
 17. Ahamat
 18. Aanda
 19. Ahamad
 20. Ahamed
 21. Ahmad
 22. Ahmed
 23. Ahmeti
 24. Ainat
 25. Amad
 26. Amado
 27. Amadou
 28. Amata
 29. Amate
 30. Amati
 31. Amato
 32. Amed
 33. Ameti
 34. Amid
 35. Amiet
 36. Amiott
 37. Amith
 38. Amodo
 39. Amti
 40. Anat