Cognom AanamSaber més respecte al cognom Aanam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanam.

El cognom Aanam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanam

Veure mapa del cognom Aanam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanam del món

 1. Índia Índia (267)
 2. Israel Israel (13)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. Bangla Desh Bangla Desh (4)
 5. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanam és un cognom més freqüent, i en quins països Aanam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aanam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanam fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanam.

No tots els cognoms similars al cognom Aanam tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanam que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aanam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aanam, com podem comprovar.

 1. Aanan
 2. Anam
 3. Annam
 4. Anama
 5. Anan
 6. Anim
 7. Annan
 8. Aynan
 9. Anana
 10. Ayanami
 11. Amana
 12. Anum
 13. Ammam
 14. Aamimi
 15. Aananou
 16. Ahnen
 17. Ahnin
 18. Aiman
 19. Amama
 20. Aman
 21. Amane
 22. Amani
 23. Amanio
 24. Amann
 25. Amano
 26. Amiama
 27. Amian
 28. Amiana
 29. Amina
 30. Aminah
 31. Ammama
 32. Amman
 33. Anahnah
 34. Anane
 35. Anani
 36. Anania
 37. Ananou
 38. Anema
 39. Aniana
 40. Anima