Cognom AanderudSaber més respecte al cognom Aanderud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanderud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanderud.

El cognom Aanderud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanderud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanderud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanderud

Veure mapa del cognom Aanderud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanderud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanderud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanderud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanderud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanderud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanderud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanderud del món

 1. Estats Units Estats Units (291)
 2. Alemanya Alemanya (18)
 3. Noruega Noruega (9)
 4. Mèxic Mèxic (5)
 5. República Txeca República Txeca (4)
 6. Costa Rica Costa Rica (1)
 7. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanderud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanderud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanderud és un cognom més freqüent, i en quins països Aanderud és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanderud fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanderud.

No tots els cognoms similars al cognom Aanderud tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanderud que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aanderud pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aanderud, com podem comprovar.

 1. Anderu
 2. Ander
 3. Andera
 4. Anderas
 5. Anderer
 6. Anderes
 7. Anderez
 8. Anderiz
 9. Anderko
 10. Anderl
 11. Anderle
 12. Andero
 13. Anders
 14. Andersz
 15. Andert
 16. Andrus
 17. Andere
 18. Andru
 19. Anderi
 20. Andruk
 21. Andruw
 22. Andraud
 23. Andrut
 24. Anderw
 25. Anderst
 26. Andara
 27. Andaraz
 28. Andary
 29. Andaur
 30. Anderdon
 31. Andereck
 32. Anderegg
 33. Anderica
 34. Anderkin
 35. Anderley
 36. Anderlik
 37. Anderman
 38. Anderosn
 39. Andersch
 40. Andersen