Cognom AanensonSaber més respecte al cognom Aanenson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanenson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanenson.

El cognom Aanenson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanenson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanenson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanenson

Veure mapa del cognom Aanenson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanenson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanenson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanenson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanenson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanenson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanenson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanenson del món

 1. Estats Units Estats Units (427)
 2. Suïssa Suïssa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanenson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanenson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanenson és un cognom més freqüent, i en quins països Aanenson és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanenson fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanenson.

No tots els cognoms similars al cognom Aanenson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanenson que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aanenson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aanenson, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aanenson o algun dels cognoms similars a Aanenson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanenson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanenson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aanensen
 2. Aanonsen
 3. Amenson
 4. Anunson
 5. Amonson
 6. Annenkov
 7. Annensky
 8. Anningson
 9. Ainans
 10. Amengol
 11. Amenos
 12. Amiens
 13. Anangono
 14. Aninos
 15. Annenkova
 16. Ananos
 17. Amancio
 18. Amanis
 19. Amankona
 20. Amans
 21. Amanzou
 22. Ammons
 23. Amons
 24. Ananas
 25. Ananias
 26. Anning
 27. Anyango
 28. Anuncia
 29. Anayansi
 30. Ananikian
 31. Anungar
 32. Aningi
 33. Ananga
 34. Ananzeh
 35. Amankulov
 36. Amongin
 37. Ananikyan
 38. Ananich
 39. Amanez
 40. Amanzo