Cognom AanerudSaber més respecte al cognom Aanerud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanerud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanerud.

El cognom Aanerud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanerud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanerud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanerud

Veure mapa del cognom Aanerud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanerud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanerud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanerud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanerud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanerud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanerud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanerud del món

 1. Estats Units Estats Units (357)
 2. Noruega Noruega (251)
 3. Suècia Suècia (11)
 4. Dinamarca Dinamarca (7)
 5. Anglaterra Anglaterra (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanerud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanerud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanerud és un cognom més freqüent, i en quins països Aanerud és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanerud fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanerud.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aanerud pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aanerud, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aanerud o algun dels cognoms similars a Aanerud no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanerud a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanerud diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Anerd
 2. Ahnert
 3. Amherd
 4. Ainardi
 5. Anarte
 6. Annaert
 7. Annart
 8. Aymard
 9. Amarit
 10. Amarti
 11. Amiart
 12. Ammarti
 13. Amort
 14. Anardon
 15. Aniorte
 16. Anraet
 17. Anrater
 18. Amerita
 19. Amrit
 20. Aumeeruddy
 21. Amirat
 22. Anuradha
 23. Amraid
 24. Amaretto
 25. Amarat
 26. Aimerito
 27. Amarita
 28. Amaritei
 29. Amirati
 30. Ammirata
 31. Ammirati
 32. Ammirato
 33. Amoreti
 34. Amoreto
 35. Amoretti
 36. Amoretty
 37. Amoroto
 38. Amortegui
 39. Amritt
 40. Anirwoth