Cognom AanyuSaber més respecte al cognom Aanyu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aanyu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aanyu.

El cognom Aanyu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aanyu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aanyu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aanyu

Veure mapa del cognom Aanyu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aanyu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aanyu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aanyu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aanyu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aanyu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aanyu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aanyu del món

 1. Uganda Uganda (8704)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aanyu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aanyu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aanyu és un cognom més freqüent, i en quins països Aanyu és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aanyu fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aanyu.

No tots els cognoms similars al cognom Aanyu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aanyu que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aanyu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aanyu, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aanyu o algun dels cognoms similars a Aanyu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aanyu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aanyu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aanei
 2. Aneu
 3. Anny
 4. Any
 5. Anyi
 6. Anya
 7. Anou
 8. Anye
 9. Awny
 10. Anu
 11. Ahn
 12. Ahne
 13. Ahnee
 14. Aiani
 15. Aiano
 16. Ain
 17. Aina
 18. Aine
 19. Aini
 20. Aino
 21. Amay
 22. Amaya
 23. Amayo
 24. Amey
 25. Ameye
 26. Ammou
 27. Ammy
 28. Amu
 29. Amy
 30. Amya
 31. An
 32. Ana
 33. Anae
 34. Anay
 35. Anaya
 36. Ane
 37. Anea
 38. Anei
 39. Aney
 40. Ani