Cognom AasandSaber més respecte al cognom Aasand és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aasand sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aasand.

El cognom Aasand en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aasand, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aasand és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aasand

Veure mapa del cognom Aasand

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aasand en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aasand, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aasand que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aasand, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aasand. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aasand és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aasand del món

 1. Estats Units Estats Units (140)
 2. Noruega Noruega (62)
 3. Dinamarca Dinamarca (4)
 4. Suècia Suècia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aasand en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aasand poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aasand és un cognom més freqüent, i en quins països Aasand és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Assande
 2. Asandi
 3. Assant
 4. Acant
 5. Akande
 6. Asandei
 7. Asante
 8. Asendi
 9. Assandri
 10. Assante
 11. Assanti
 12. Assent
 13. Aussant
 14. Acanda
 15. Asmad
 16. Ashant
 17. Akanda
 18. Aksanti
 19. Akmad
 20. Asandra
 21. Asmid
 22. Achondo
 23. Aconda
 24. Acsinte
 25. Agent
 26. Agmata
 27. Agunda
 28. Agundo
 29. Aixandri
 30. Aksamit
 31. Asanidze
 32. Ascanta
 33. Asconde
 34. Asmat
 35. Asmit
 36. Assento
 37. Axmed
 38. Azcondo
 39. Azmat
 40. Ascondo