Cognom AaseSaber més respecte al cognom Aase és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aase sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aase.

El cognom Aase en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aase, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aase és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aase

Veure mapa del cognom Aase

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aase en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aase, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aase que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aase, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aase. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aase és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aase del món

 1. Noruega Noruega (2655)
 2. Estats Units Estats Units (739)
 3. Iran Iran (104)
 4. Nigèria Nigèria (94)
 5. Suècia Suècia (45)
 6. Canadà Canadà (20)
 7. Dinamarca Dinamarca (13)
 8. Pakistan Pakistan (13)
 9. Índia Índia (8)
 10. Costa Rica Costa Rica (4)
 11. Anglaterra Anglaterra (4)
 12. Suïssa Suïssa (2)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 14. Bulgària Bulgària (1)
 15. Brasil Brasil (1)
 16. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 17. Xile Xile (1)
 18. Colòmbia Colòmbia (1)
 19. Estònia Estònia (1)
 20. Espanya Espanya (1)
 21. França França (1)
 22. Grècia Grècia (1)
 23. Irlanda Irlanda (1)
 24. Macedònia Macedònia (1)
 25. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aase en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aase poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aase és un cognom més freqüent, i en quins països Aase és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aase ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aase fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aase.

No tots els cognoms similars al cognom Aase tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aase que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aage
 2. Aas
 3. Aise
 4. Asse
 5. Ause
 6. Ase
 7. Aasa
 8. Ayse
 9. Acse
 10. Aaz
 11. Ace
 12. Acee
 13. Ache
 14. Acs
 15. Age
 16. Agee
 17. Agge
 18. Agie
 19. Ague
 20. Aice
 21. Aige
 22. Ais
 23. Aisa
 24. Aisea
 25. Aisse
 26. Aisy
 27. Ake
 28. Akee
 29. Aksu
 30. Aos
 31. As
 32. Asa
 33. Asea
 34. Ash
 35. Ashe
 36. Asi
 37. Ask
 38. Aske
 39. Aso
 40. Assa