Cognom AashiqullahSaber més respecte al cognom Aashiqullah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aashiqullah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aashiqullah.

El cognom Aashiqullah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aashiqullah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aashiqullah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aashiqullah

Veure mapa del cognom Aashiqullah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aashiqullah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aashiqullah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aashiqullah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aashiqullah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aashiqullah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aashiqullah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aashiqullah del món

 1. Afganistan Afganistan (4848)
 2. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aashiqullah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aashiqullah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aashiqullah és un cognom més freqüent, i en quins països Aashiqullah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aashiqullah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aashiqullah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aashiqullah.

Discernir si va ser abans el cognom Aashiqullah o algun dels cognoms similars a Aashiqullah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aashiqullah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aashiqullah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Azizullah
 2. Acicolla
 3. Asikul
 4. Asiklar
 5. Acocella
 6. Acucella
 7. Achacollo
 8. Azizllari
 9. Azisllari
 10. Agesilao
 11. Achkalas
 12. Agesilai
 13. Achicallende
 14. Achsel
 15. Acisclo
 16. Agoglia
 17. Aguagallo
 18. Aguglia
 19. Azogil
 20. Azizli
 21. Assocle
 22. Aqagul
 23. Agesilaou
 24. Aksakal
 25. Akaazoul
 26. Akikol
 27. Azougli
 28. Aysegül
 29. Aghziel
 30. Agusil
 31. Agoujil
 32. Aguacil
 33. Aguagil
 34. Agugliaro
 35. Akesolo
 36. Aquesolo
 37. Augugliaro
 38. Azeglio
 39. Ağaoğlu
 40. Agougile