Cognom AaslandSaber més respecte al cognom Aasland és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aasland sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aasland.

El cognom Aasland en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aasland, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aasland és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aasland

Veure mapa del cognom Aasland

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aasland en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aasland, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aasland que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aasland, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aasland. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aasland és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aasland del món

 1. Noruega Noruega (1073)
 2. Estats Units Estats Units (248)
 3. Canadà Canadà (46)
 4. Alemanya Alemanya (16)
 5. Dinamarca Dinamarca (12)
 6. Suècia Suècia (12)
 7. Anglaterra Anglaterra (2)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 10. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aasland en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aasland poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aasland és un cognom més freqüent, i en quins països Aasland és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aasland fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aasland.

 1. Ausland
 2. Ackland
 3. Acland
 4. Aislan
 5. Akeland
 6. Ashland
 7. Askland
 8. Aslan
 9. Aslani
 10. Aukland
 11. Aclan
 12. Agelan
 13. Askeland
 14. Aslam
 15. Aslami
 16. Aslanov
 17. Aslin
 18. Asllani
 19. Aslun
 20. Aslyn
 21. Auckland
 22. Auslander
 23. Aklan
 24. Aisling
 25. Auclan
 26. Aslanli
 27. Ajlan
 28. Ajlani
 29. åslund
 30. Akilang
 31. Azlan
 32. Aslina
 33. Aslen
 34. Asling
 35. Acelain
 36. Acellana
 37. Acklen
 38. Acklin
 39. Agliani
 40. Agliano