Cognom AatefSaber més respecte al cognom Aatef és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aatef sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aatef.

El cognom Aatef en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aatef, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aatef és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aatef

Veure mapa del cognom Aatef

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aatef en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aatef, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aatef que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aatef, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aatef. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aatef és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aatef del món

 1. Egipte Egipte (854)
 2. Marroc Marroc (341)
 3. Alemanya Alemanya (6)
 4. Iran Iran (1)
 5. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aatef en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aatef poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aatef és un cognom més freqüent, i en quins països Aatef és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aatef. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aatef ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aatef fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aatef.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aatef pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aatef, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aatef o algun dels cognoms similars a Aatef no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aatef a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aatef diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aatif
 2. Atef
 3. Awatef
 4. Atif
 5. Attaf
 6. Awatif
 7. Aouatef
 8. Adef
 9. Attif
 10. Ahaitaf
 11. Ateba
 12. Athif
 13. Atifi
 14. Atouf
 15. Ataev
 16. Atayev
 17. Aouatif
 18. Attafi
 19. Attifa
 20. Aytiev
 21. Atheef
 22. Adeeb
 23. Atab
 24. Aitab
 25. Attab
 26. Attebi
 27. Aitba
 28. Adif
 29. Adeba
 30. Adeva
 31. Adib
 32. Adibi
 33. Ataeva
 34. Attabi
 35. Autobee
 36. Ayetebe
 37. Atayeva
 38. Ativa
 39. Ahadov
 40. Aytieva