Cognom AbacabaSaber més respecte al cognom Abacaba és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abacaba sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abacaba.

El cognom Abacaba en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abacaba, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abacaba és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abacaba

Veure mapa del cognom Abacaba

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abacaba en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abacaba, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abacaba que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abacaba, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abacaba. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abacaba és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abacaba del món

 1. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abacaba en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abacaba poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abacaba és un cognom més freqüent, i en quins països Abacaba és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abacaba. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abacaba ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abacaba pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abacaba, com podem comprovar.

 1. Abusaba
 2. Abigaba
 3. Abasova
 4. Abazova
 5. Abashev
 6. Abasov
 7. Abbasova
 8. Apacible
 9. Abogabir
 10. Abuchaibe
 11. Abushaban
 12. Abzaev
 13. Avagbo
 14. Abugaber
 15. Abou kaba
 16. Abisaab
 17. Abichabki
 18. Abbasov
 19. Abspoel
 20. Avisbal
 21. Abishev
 22. Abisheva
 23. Abuseif
 24. Abuşov
 25. Abuşova
 26. Abişov
 27. Abişova
 28. Abykeev
 29. Abykeeva
 30. Abougabel
 31. Abuseef
 32. Abu kaf
 33. Abu sabit
 34. Abu sobha
 35. Abu jaber
 36. Abu osbah
 37. Abu shaban
 38. Abo kaff
 39. Aivazova
 40. Avocevou