Cognom AbacosSaber més respecte al cognom Abacos és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abacos sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abacos.

El cognom Abacos en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abacos, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abacos és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abacos

Veure mapa del cognom Abacos

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abacos en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abacos, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abacos que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abacos, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abacos. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abacos és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abacos del món

 1. Filipines Filipines (2)
 2. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abacos en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abacos poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abacos és un cognom més freqüent, i en quins països Abacos és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abacos ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abacos. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abacos ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abacos fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abacos.

No tots els cognoms similars al cognom Abacos tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abacos que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abacus
 2. Abajos
 3. Abajas
 4. Abazis
 5. Abacuc
 6. Abujas
 7. Abzac
 8. Abazaj
 9. Abazoska
 10. Abecasis
 11. Abejez
 12. Abjij
 13. Abkik
 14. Afazaz
 15. Abu gosh
 16. Abczak
 17. Afakasi
 18. Abecassis
 19. Abechuco
 20. Aubijoux
 21. Abisogun
 22. Abougoush
 23. Avsec
 24. Aboujokh
 25. Avgust
 26. Apecech
 27. Abghouch
 28. Abu-jazar
 29. Apeseche
 30. Apozaga
 31. Avgousti
 32. Apeceche
 33. Abu jazar
 34. Abkhazava
 35. Abou cisse
 36. Abou sacko
 37. Abu khousa
 38. Abu kwik
 39. Abu saqr
 40. Afashagov