Cognom AbacucSaber més respecte al cognom Abacuc és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abacuc sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abacuc.

El cognom Abacuc en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abacuc, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abacuc és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abacuc

Veure mapa del cognom Abacuc

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abacuc en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abacuc, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abacuc que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abacuc, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abacuc. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abacuc és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abacuc del món

 1. Colòmbia Colòmbia (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abacuc en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abacuc poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abacuc és un cognom més freqüent, i en quins països Abacuc és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abacuc ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abacuc fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abacuc.

No tots els cognoms similars al cognom Abacuc tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abacuc que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abacuc pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abacuc, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abacuc o algun dels cognoms similars a Abacuc no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abacuc a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abacuc diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abacus
 2. Abacos
 3. Abajas
 4. Abechuco
 5. Abzac
 6. Abazaj
 7. Abazis
 8. Abajos
 9. Abejez
 10. Abjij
 11. Abkik
 12. Abujas
 13. Afazaz
 14. Avsec
 15. Apecech
 16. Abczak
 17. Abghouch
 18. Abecasis
 19. Aubijoux
 20. Apeceche
 21. Abisogun
 22. Abazoska
 23. Avgust
 24. Afakasi
 25. Abecassis
 26. Abu-jazar
 27. Apecechea
 28. Apeseche
 29. Apozaga
 30. Avgousti
 31. Apaicechea
 32. Abu jazar
 33. Abu gosh
 34. Abkhazava
 35. Abougoush
 36. Abou sacko
 37. Abu kwik
 38. Abu saqr
 39. Aboujokh
 40. Abo kasem