Cognom AbacusSaber més respecte al cognom Abacus és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abacus sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abacus.

El cognom Abacus en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abacus, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abacus és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abacus

Veure mapa del cognom Abacus

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abacus en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abacus, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abacus que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abacus, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abacus. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abacus és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abacus del món

 1. Israel Israel (2)
 2. Filipines Filipines (2)
 3. Nigèria Nigèria (1)
 4. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abacus en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abacus poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abacus és un cognom més freqüent, i en quins països Abacus és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abacus. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abacus ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abacus fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abacus.

No tots els cognoms similars al cognom Abacus tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abacus que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abacos
 2. Abacuc
 3. Abajas
 4. Abazis
 5. Abajos
 6. Abujas
 7. Abzac
 8. Abazaj
 9. Abecasis
 10. Abechuco
 11. Abejez
 12. Abjij
 13. Abkik
 14. Afazaz
 15. Abazoska
 16. Avgust
 17. Abczak
 18. Afakasi
 19. Abecassis
 20. Aubijoux
 21. Avgousti
 22. Abu gosh
 23. Abisogun
 24. Abougoush
 25. Avsec
 26. Apecech
 27. Abghouch
 28. Abu-jazar
 29. Apeseche
 30. Apozaga
 31. Apeceche
 32. Abu jazar
 33. Abkhazava
 34. Avgoustis
 35. Abou cisse
 36. Abou sacko
 37. Abu khousa
 38. Abu kwik
 39. Abu saqr
 40. Aboujokh