Cognom AbadalalhSaber més respecte al cognom Abadalalh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadalalh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadalalh.

El cognom Abadalalh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadalalh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadalalh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadalalh

Veure mapa del cognom Abadalalh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadalalh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadalalh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadalalh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadalalh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadalalh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadalalh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadalalh del món

 1. Pakistan Pakistan (165557)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadalalh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadalalh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadalalh és un cognom més freqüent, i en quins països Abadalalh és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abadalalh fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abadalalh.

No tots els cognoms similars al cognom Abadalalh tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadalalh que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdalah
 2. Abdalaah
 3. Abadal
 4. Abadilla
 5. Abdala
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdalla
 9. Abdallah
 10. Abdelah
 11. Abdelali
 12. Abdulah
 13. Abdall
 14. Abdalat
 15. Abadillo
 16. Abatal
 17. Abatelli
 18. Abd-allah
 19. Abdali
 20. Abdallahi
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdelli
 27. Abdill
 28. Abdilla
 29. Abdillah
 30. Abdille
 31. Abdola
 32. Abdula
 33. Abdulahi
 34. Abdulai
 35. Abdulla
 36. Abdullah
 37. Abdulle
 38. Abedillo
 39. Abdollah
 40. Abdaly