Cognom AbaderSaber més respecte al cognom Abader és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abader sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abader.

El cognom Abader en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abader, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abader és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abader

Veure mapa del cognom Abader

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abader en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abader, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abader que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abader, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abader. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abader és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abader del món

 1. Egipte Egipte (549)
 2. Sud-àfrica Sud-àfrica (501)
 3. Etiòpia Etiòpia (49)
 4. Iraq Iraq (21)
 5. Estats Units Estats Units (18)
 6. Canadà Canadà (16)
 7. Bèlgica Bèlgica (13)
 8. Austràlia Austràlia (10)
 9. Anglaterra Anglaterra (8)
 10. Nigèria Nigèria (7)
 11. Tailàndia Tailàndia (5)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Alemanya Alemanya (2)
 14. Suècia Suècia (2)
 15. França França (1)
 16. Gal·les Gal·les (1)
 17. Grècia Grècia (1)
 18. Índia Índia (1)
 19. Kuwait Kuwait (1)
 20. Marroc Marroc (1)
 21. Malàisia Malàisia (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Sudan del Sud Sudan del Sud (1)
 24. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abader en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abader poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abader és un cognom més freqüent, i en quins països Abader és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abader tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abader que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abader pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abader, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abader o algun dels cognoms similars a Abader no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abader a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abader diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abdur
 4. Abidar
 5. Abbadir
 6. Abdorf
 7. Apter
 8. Avatar
 9. Abidri
 10. Abietar
 11. Avetar
 12. Abderzak
 13. Avtar
 14. Abderson
 15. Abu tir
 16. Abdraev
 17. Abu taher
 18. Abdirov
 19. Abedrop
 20. Abderhim
 21. Abatorab
 22. Apetor
 23. Aboudrar
 24. Abdoral
 25. Apetrei
 26. Apetri
 27. Apthorp
 28. Aubeterre
 29. Aufderhar
 30. Abderahim
 31. Abderezak
 32. Abderazak
 33. Abthorpe
 34. Abdraeva
 35. Abu tair
 36. Abd rabo
 37. Abdraman
 38. Apoderada
 39. Apoderado
 40. Apitara