Cognom AbadgoitiaSaber més respecte al cognom Abadgoitia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadgoitia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadgoitia.

El cognom Abadgoitia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadgoitia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadgoitia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadgoitia

Veure mapa del cognom Abadgoitia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadgoitia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadgoitia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadgoitia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadgoitia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadgoitia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadgoitia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadgoitia del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadgoitia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadgoitia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadgoitia és un cognom més freqüent, i en quins països Abadgoitia és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abadgoitia tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadgoitia que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abadgoitia pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abadgoitia, com podem comprovar.

 1. Aboitiz
 2. Abadias
 3. Aboites
 4. Abdiji
 5. Abadjian
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abatecola
 9. Abatucci
 10. Abbadessa
 11. Abbattista
 12. Abbotts
 13. Abdikadir
 14. Abdis
 15. Abdous
 16. Abdoussi
 17. Abitz
 18. Aboytes
 19. Avedikian
 20. Avedisian
 21. Abdias
 22. Abdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdiaziz
 26. Abd karim
 27. Abd ghani
 28. Abdagic
 29. Abd aziz
 30. Abdessamia
 31. Abatcha
 32. Abdiaj
 33. Abudoj
 34. Abats
 35. Abbots
 36. Abbatucci
 37. Abdeselam
 38. Abdeslam
 39. Abdeslami
 40. Abdessamad