Cognom AbadierSaber més respecte al cognom Abadier és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadier sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadier.

El cognom Abadier en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadier, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadier és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadier

Veure mapa del cognom Abadier

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadier en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadier, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadier que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadier, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadier. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadier és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadier del món

 1. Filipines Filipines (679)
 2. Egipte Egipte (183)
 3. Estats Units Estats Units (36)
 4. Austràlia Austràlia (10)
 5. Rússia Rússia (4)
 6. Sudan Sudan (4)
 7. Canadà Canadà (3)
 8. Brasil Brasil (2)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Suïssa Suïssa (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Gabon Gabon (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadier en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadier poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadier és un cognom més freqüent, i en quins països Abadier és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abadier. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abadier ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abadier fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abadier.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abadier pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abadier, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abadier o algun dels cognoms similars a Abadier no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abadier a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abadier diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadir
 2. Abader
 3. Abbadir
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Abietar
 8. Apter
 9. Avatar
 10. Abu tir
 11. Abdraev
 12. Abdirov
 13. Abedrop
 14. Abidri
 15. Aboudrar
 16. Apetrei
 17. Avetar
 18. Abderzak
 19. Avtar
 20. Abderson
 21. Abdraeva
 22. Abu tair
 23. Abu taher
 24. Abderhim
 25. Abatorab
 26. Avidueira
 27. Abedravo
 28. Apetor
 29. Abdoral
 30. Abdramane
 31. Abedrabbo
 32. Apetri
 33. Apthorp
 34. Aubeterre
 35. Aufderhar
 36. Abdraimov
 37. Abderahim
 38. Abderrafie
 39. Abderezak
 40. Abderazak