Cognom AbadioSaber més respecte al cognom Abadio és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadio sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadio.

El cognom Abadio en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadio, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadio és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadio

Veure mapa del cognom Abadio

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadio en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadio, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadio que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadio, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadio. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadio és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadio del món

 1. Brasil Brasil (2519)
 2. Guatemala Guatemala (30)
 3. Israel Israel (12)
 4. Perú Perú (5)
 5. Estats Units Estats Units (4)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 7. Indonèsia Indonèsia (1)
 8. Níger Níger (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)
 10. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadio en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadio poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadio és un cognom més freqüent, i en quins països Abadio és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abadio ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abadio. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abadio ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abadio tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadio que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abadi
 2. Abadia
 3. Abadie
 4. Abad
 5. Abada
 6. Abade
 7. Abady
 8. Abaid
 9. Abaito
 10. Abati
 11. Abato
 12. Abbadi
 13. Abbadie
 14. Abdi
 15. Abdo
 16. Abdoo
 17. Abedi
 18. Abidi
 19. Abbado
 20. Abdii
 21. Avadi
 22. Abudi
 23. Abdiu
 24. Abait
 25. Abaidia
 26. Abdie
 27. Aabid
 28. Aabidi
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abbad
 34. Abbati
 35. Abd
 36. Abdou
 37. Abdow
 38. Abdu
 39. Abdy
 40. Abed