Cognom AbadliaSaber més respecte al cognom Abadlia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadlia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadlia.

El cognom Abadlia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadlia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadlia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadlia

Veure mapa del cognom Abadlia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadlia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadlia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadlia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadlia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadlia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadlia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadlia del món

 1. Algèria Algèria (3376)
 2. Estats Units Estats Units (9)
 3. Tunísia Tunísia (5)
 4. França França (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadlia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadlia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadlia és un cognom més freqüent, i en quins països Abadlia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abadlia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abadlia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abadlia ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abadlia o algun dels cognoms similars a Abadlia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abadlia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abadlia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadilla
 2. Abadal
 3. Abdala
 4. Abdali
 5. Abdalla
 6. Abdela
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdola
 10. Abdula
 11. Abdulla
 12. Apadula
 13. Abdil
 14. Abdulian
 15. Abidali
 16. Abdoli
 17. Abdyli
 18. Abduli
 19. Abdila
 20. Abdylla
 21. Abdeli
 22. Abadillo
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abatelli
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdellah
 34. Abdelli
 35. Abdill
 36. Abdillah
 37. Abdille
 38. Abdool
 39. Abdoul
 40. Abdul