Cognom AbagnaraSaber més respecte al cognom Abagnara és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abagnara sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abagnara.

El cognom Abagnara en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abagnara, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abagnara és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abagnara

Veure mapa del cognom Abagnara

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abagnara en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abagnara, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abagnara que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abagnara, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abagnara. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abagnara és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abagnara del món

 1. Itàlia Itàlia (84)
 2. Brasil Brasil (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abagnara en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abagnara poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abagnara és un cognom més freqüent, i en quins països Abagnara és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abagnara ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abagnara tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abagnara que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abagnara pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abagnara, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abagnara o algun dels cognoms similars a Abagnara no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abagnara a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abagnara diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abagnale
 2. Avagnina
 3. Abajian
 4. Avagyan
 5. Abasyan
 6. Abusnina
 7. Abu samra
 8. Abajyan
 9. Abazyan
 10. Abu jamra
 11. Abasnejad
 12. Abazan
 13. Avigna
 14. Abusamra
 15. Abaijon
 16. Abegon
 17. Abignente
 18. Abigon
 19. Abizanda
 20. Abson
 21. Abughannam
 22. Abushanab
 23. Afghan
 24. Afghani
 25. Aubigne
 26. Aubigny
 27. Avakian
 28. Avakyan
 29. Avigni
 30. Avignon
 31. Avignone
 32. Avegno
 33. Avgan
 34. Absandze
 35. Abakumov
 36. Abbasian
 37. Avagimyan
 38. Afsana
 39. Afgan
 40. Afgani