Cognom AbaigaSaber més respecte al cognom Abaiga és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaiga sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaiga.

El cognom Abaiga en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaiga, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaiga és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaiga

Veure mapa del cognom Abaiga

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaiga en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaiga, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaiga que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaiga, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaiga. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaiga és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaiga del món

 1. Camerun Camerun (2)
 2. Filipines Filipines (1)
 3. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaiga en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaiga poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaiga és un cognom més freqüent, i en quins països Abaiga és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaiga fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaiga.

Discernir si va ser abans el cognom Abaiga o algun dels cognoms similars a Abaiga no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaiga a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaiga diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaga
 2. Abaisa
 3. Abaza
 4. Abeiza
 5. Abiega
 6. Aveiga
 7. Abiaga
 8. Abaca
 9. Abasca
 10. Abega
 11. Abuga
 12. Abija
 13. Abaka
 14. Abasa
 15. Abiza
 16. Abacho
 17. Abaco
 18. Abagiu
 19. Abajo
 20. Abas
 21. Abasi
 22. Abaso
 23. Abass
 24. Abassi
 25. Abaz
 26. Abazi
 27. Abbazia
 28. Abbis
 29. Abecia
 30. Abegg
 31. Abego
 32. Abeja
 33. Abezia
 34. Abici
 35. Abiego
 36. Abis
 37. Abiss
 38. Abja
 39. Abogo
 40. Aboza