Cognom AbaitanciSaber més respecte al cognom Abaitanci és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaitanci sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaitanci.

El cognom Abaitanci en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaitanci, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaitanci és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaitanci

Veure mapa del cognom Abaitanci

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaitanci en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaitanci, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaitanci que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaitanci, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaitanci. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaitanci és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaitanci del món

 1. Romania Romania (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaitanci en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaitanci poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaitanci és un cognom més freqüent, i en quins països Abaitanci és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaitanci ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abitan
 2. Abatini
 3. Abadiano
 4. Avadanei
 5. Avadani
 6. Abittan
 7. Abetini
 8. Avitan
 9. Abtan
 10. Apatang
 11. Abedanck
 12. Abutan
 13. Abbatini
 14. Avadanii
 15. Abadam
 16. Abaden
 17. Abadin
 18. Abatangelo
 19. Abatemarco
 20. Abdenbi
 21. Abdin
 22. Abdinasir
 23. Abdinga
 24. Abdouni
 25. Abidin
 26. Abidine
 27. Abutin
 28. Aftanas
 29. Avtandil
 30. Abdenaji
 31. Abdenabi
 32. Abadonio
 33. Abdinov
 34. Abeidna
 35. Abedini
 36. Abdan
 37. Abdane
 38. Abtin
 39. Abdine
 40. Abadinas