Cognom AbakirovaSaber més respecte al cognom Abakirova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakirova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakirova.

El cognom Abakirova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakirova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakirova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakirova

Veure mapa del cognom Abakirova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakirova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakirova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakirova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakirova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakirova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakirova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakirova del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1954)
 2. Rússia Rússia (100)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (20)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 5. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakirova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakirova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakirova és un cognom més freqüent, i en quins països Abakirova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abakirova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abakirova ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abakirova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abakirova.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abakirova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abakirova, com podem comprovar.

 1. Abakirov
 2. Aubakirova
 3. Aubakirov
 4. Abuzarova
 5. Abakar
 6. Afakir
 7. Abaker
 8. Abuzarov
 9. Abachri
 10. Abaigar
 11. Abajar
 12. Abchir
 13. Abejaro
 14. Abkari
 15. Abkarian
 16. Abouzra
 17. Abshire
 18. Absuara
 19. Abukar
 20. Afkir
 21. Abshir
 22. Abker
 23. Abbakar
 24. Abokor
 25. Abokar
 26. Abskharon
 27. Aboker
 28. Aboukir
 29. Abejero
 30. Abaygar
 31. Abbekerk
 32. Abejar
 33. Abejer
 34. Abgar
 35. Abgaryan
 36. Absher
 37. Abshere
 38. Abshier
 39. Apkarian
 40. Apker