Cognom AbakouySaber més respecte al cognom Abakouy és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakouy sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakouy.

El cognom Abakouy en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakouy, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakouy és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakouy

Veure mapa del cognom Abakouy

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakouy en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakouy, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakouy que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakouy, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakouy. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakouy és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakouy del món

 1. Marroc Marroc (204)
 2. Espanya Espanya (46)
 3. Bèlgica Bèlgica (6)
 4. Alemanya Alemanya (1)
 5. França França (1)
 6. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakouy en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakouy poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakouy és un cognom més freqüent, i en quins països Abakouy és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abakouy ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abakouy. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abakouy ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abakouy pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abakouy, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abakouy o algun dels cognoms similars a Abakouy no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abakouy a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abakouy diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abikou
 2. Abaco
 3. Abagiu
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abjayou
 7. Absou
 8. Abiko
 9. Avako
 10. Abaka
 11. Abuaku
 12. Abacho
 13. Abaga
 14. Abaiga
 15. Abas
 16. Abasi
 17. Abass
 18. Abassi
 19. Abaz
 20. Abaza
 21. Abazi
 22. Abbaco
 23. Abego
 24. Abegue
 25. Abeos
 26. Abeso
 27. Abiosi
 28. Abjo
 29. Abke
 30. Abogo
 31. Abos
 32. Aboza
 33. Auboux
 34. Apaka
 35. Abaca
 36. Abasca
 37. Aavok
 38. Abasse
 39. Aabak
 40. Abichou