Cognom AbakumovSaber més respecte al cognom Abakumov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakumov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakumov.

El cognom Abakumov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakumov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakumov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakumov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakumov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakumov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakumov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakumov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakumov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakumov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakumov del món

 1. Rússia (7187)
 2. Ucraïna (1074)
 3. Kazakhstan (292)
 4. Bielorússia (96)
 5. Uzbekistan (82)
 6. Kirguizistan (20)
 7. Estats Units (18)
 8. Geòrgia (17)
 9. Israel (17)
 10. Anglaterra (14)
 11. Transdnièster (12)
 12. Alemanya (10)
 13. Estònia (8)
 14. Austràlia (6)
 15. Eslovènia (6)
 16. Turkmenistan (4)
 17. Xina (3)
 18. Tailàndia (3)
 19. Canadà (2)
 20. Moldàvia (2)
 21. Suècia (2)
 22. Armènia (1)
 23. Argentina (1)
 24. Azerbaijan (1)
 25. Bèlgica (1)
 26. Finlàndia (1)
 27. Illes Malvines (1)
 28. Lituània (1)
 29. Mèxic (1)
 30. Turquia (1)
 31. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakumov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakumov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakumov és un cognom més freqüent, i en quins països Abakumov és un cognom insòlit o inexistent.