Cognom AbalakiSaber més respecte al cognom Abalaki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalaki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalaki.

El cognom Abalaki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalaki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalaki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalaki

Veure mapa del cognom Abalaki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalaki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalaki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalaki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalaki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalaki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalaki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalaki del món

 1. Geòrgia Geòrgia (171)
 2. Ossetia del sud Ossetia del sud (7)
 3. Rússia Rússia (7)
 4. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (4)
 5. Grècia Grècia (4)
 6. Abkhazia Abkhazia (1)
 7. Iran Iran (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalaki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalaki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalaki és un cognom més freqüent, i en quins països Abalaki és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abalaki fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abalaki.

No tots els cognoms similars al cognom Abalaki tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abalaki que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abalaki o algun dels cognoms similars a Abalaki no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abalaki a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abalaki diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abalasei
 2. Abilski
 3. Ablak
 4. Abalos
 5. Abelas
 6. Ablaza
 7. Abolacia
 8. Abolacio
 9. Avalas
 10. Ablack
 11. Abhelakh
 12. Aboulakil
 13. Apelski
 14. Abeles
 15. Abellas
 16. Abelos
 17. Abels
 18. Abelsen
 19. Abelson
 20. Abiles
 21. Abilez
 22. Abillas
 23. Abilles
 24. Ables
 25. Ablog
 26. Apaolaza
 27. Avalis
 28. Avalos
 29. Avaloz
 30. Avilas
 31. Apaulaza
 32. Abeliuk
 33. Abilis
 34. Aboulaiz
 35. Aplaca
 36. Aplok
 37. Abells
 38. Abeels
 39. Aboulaich
 40. Aboulghazi