Cognom AbalaseiSaber més respecte al cognom Abalasei és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abalasei sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abalasei.

El cognom Abalasei en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abalasei, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abalasei és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abalasei

Veure mapa del cognom Abalasei

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abalasei en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abalasei, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abalasei que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abalasei, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abalasei. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abalasei és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abalasei del món

 1. Romania Romania (935)
 2. Espanya Espanya (8)
 3. Canadà Canadà (3)
 4. Itàlia Itàlia (3)
 5. Suècia Suècia (2)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Israel Israel (1)
 9. Nigèria Nigèria (1)
 10. Portugal Portugal (1)
 11. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abalasei en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abalasei poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abalasei és un cognom més freqüent, i en quins països Abalasei és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abalasei ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abalasei fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abalasei.

No tots els cognoms similars al cognom Abalasei tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abalasei que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abalasei pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abalasei, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abalasei o algun dels cognoms similars a Abalasei no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abalasei a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abalasei diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abalaki
 2. Abalos
 3. Abelas
 4. Abelsen
 5. Avalas
 6. Abilski
 7. Abeles
 8. Abellas
 9. Abelos
 10. Abels
 11. Abelson
 12. Abiles
 13. Abilez
 14. Abillas
 15. Abilles
 16. Ablaza
 17. Ables
 18. Abolacia
 19. Abolacio
 20. Avalis
 21. Avalos
 22. Avilas
 23. Abilis
 24. Avlessi
 25. Ablack
 26. Apelski
 27. Ablak
 28. Abells
 29. Ableson
 30. Abeels
 31. Ablog
 32. Aboulaich
 33. Aboulkacem
 34. Aflague
 35. Aflleje
 36. Apaolaza
 37. Appleget
 38. Apples
 39. Avaloz
 40. Aviles