Cognom AballaiSaber més respecte al cognom Aballai és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aballai sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aballai.

El cognom Aballai en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aballai, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aballai és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aballai

Veure mapa del cognom Aballai

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aballai en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aballai, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aballai que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aballai, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aballai. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aballai és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aballai del món

 1. Xile Xile (76)
 2. Argentina Argentina (26)
 3. Xina Xina (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aballai en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aballai poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aballai és un cognom més freqüent, i en quins països Aballai és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aballai. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aballai ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aballai fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aballai.

No tots els cognoms similars al cognom Aballai tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aballai que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aballay
 2. Aballi
 3. Abala
 4. Abalia
 5. Aballe
 6. Aballo
 7. Abella
 8. Abelli
 9. Abilla
 10. Abolli
 11. Afallah
 12. Avalli
 13. Abulai
 14. Abulla
 15. Abali
 16. Aballea
 17. Abaela
 18. Abal
 19. Abaleo
 20. Abalo
 21. Abeilla
 22. Abela
 23. Abell
 24. Abello
 25. Abelly
 26. Abfall
 27. Abila
 28. Abiola
 29. Abla
 30. Ablao
 31. Ablay
 32. Abola
 33. Aboli
 34. Abollo
 35. Abuali
 36. Abuli
 37. Abulia
 38. Afalah
 39. Avala
 40. Avalle